ČUDNA HEMIKALIJA U “MORAČI” Niko nije mogao da obuzda kašalj na presu (VIDEO) - Volim Podgoricu

ČUDNA HEMIKALIJA U “MORAČI” Niko nije mogao da obuzda kašalj na presu (VIDEO)

Pres-konferencija nakon utakmice Budućnost Voli – Borac, koju su „plavi” dobili 100:79 i upisali 10. uzastopnu pobjedu u AdmiralBet ABA ligi, trajala je veoma kratko.

Razlog nije ni mali broj novinara, jer je imao ko šta da pita, već to što je u pres sali bilo nemoguće boraviti i 10-ak sekundi.

Ko god je ušao u prostoju u prizemlju gdje se održavaju konferencije za medije odmah bi izlazio, jer je zbog neke hemikalije bilo nemoguće disati i zadržati kašalj. Isti problem je bio i u svlačionici Budućnosti.

„I proteklih sedam dana sam igračima pričao da će utakmica biti teška. Moramo svaku utakmicu da dobijemo, postoji pritisak i bez pravog pristupa ne može ni protiv koga da se igra. Kad smo počeli da igramo odbranu kako možemo i da trčimo, prelomili smo meč. Do tada smo imali problema sa agresivnošču i skokom rivala, ali smo se u posljednjih 15 minuta opustili i trčali. Čestitam momcima i čeka nas opet još jedan bitan meč u četvrtak”, rekao je Žakelj.

I Dejan-Džoli Mijatović je kratko bio u „otrovnoj” prostoriji, ali ni on nije mogao da se ne nakašlje.

„Čestitke Budućnost na zasluženoj pobjedi. Bili smo u igri 25 minuta, na 51:46 je završena utakmica za nas. Puno sreće Budućnosti u nastavku takmičenja, a mi se okrećemo utakmici sa Zadrom”, istakao je trener Borca.

(rtcg.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com