ĐOKOVIĆ O UPOKOJENOM PATRIJARHU: Evo šta je Novak poručio kada je saznao za Irinejevu smrt

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je posle pobjede nad Njemcem Aleksandrom Zverevim 6:3, 7:6 i plasmana u polufinale Završnog mastersa u Londonu, govorio i o blaženopočivšem Patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, koji se upokojio u 91. godini.

– Neka mu je laka zemlja i neka počiva u miru. Moje saučešće njegovoj prodici i svim vjernicima. Imali smo nekoliko susreta, imao sam čast da od njega primim Odren Svetog Save. Stvarno je tužno što smo za manje od mjesec dana izgubili dva tako značajna čovjeka. Amfilohija u Crnoj Gori i sada patrijarha. Ne znam šta bih mogao da dodam, osim da je uvijek tužna vijest kada neko izgubi život. Tada se vjerovatno shvate neke stvari koje čovjek ostavi iza sebe. Nadam se da će ljudi iz ove situacije sa koronom izaći mudrijii,pametniji.

Uvijek pričamo da nam je zdravlje i familija na prvom mjestu, a ne živimo baš po tim postulatima. Sebe uvijek podsjetim na to šta je bitno, jer ovakve situacije pokazuju da čovjek za čas izgubi život. Ali večna je duša i oni koji su život posvetili vječnom carstvu siguran sam da žive vječno!

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button