DONČIĆ KAO LEBRON! Magični Luka pomjera sve granice u NBA ligi - Volim Podgoricu

DONČIĆ KAO LEBRON! Magični Luka pomjera sve granice u NBA ligi

 

Košarkaši Dalasa pobjedili su San Antonio Sparse sa 117:110 uz spektakularnu partiju Luke Dončića koji je upisao 42 poena uz tripl-dabl i na taj način oborio rekord karijere!

Luka Dončić je upisao tripl – dabl sa 42 poena, 11 skokova i 12 asistencija. Slovencu je ovo šest tripl – dabl ove sezone, a 14. u NBA karijeri.

FOTO: AP

Dončić sada među NBA igračima ima najviše zabilježenih tripl – dabl učinaka prije napunjene 22. godine.

FOTO: AP

Uz Lebrona Džejmsa jedini je koji je sa 21 godinom uspio da zabilježi tripl – dabl sa više od 40 postignutih poena. Takođe, ovo je za Dončića rekordan poenterski učinak u karijeri.

Inače, Slovencu je ovo šest tripl – dabl ove sezone, a 14. u NBA karijeri.

Osim njega Dalas su do pobede vodili Dorijan Fini-Smit sa 22 poena, odnosno Kristaps Porzingins sa 18, dok je San Antonio ubjedljivo najviše “vukao” Demar Derozan (36 poena), međutim to nije bilo dovoljno ekipi Grega Popovića da ostvari pobjedu.

VP/Kurir

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Actually rarely do you encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail to the head. Your thought is outstanding; the catch is something inadequate individuals are speaking intelligently about. We are happy i always found this during my search for some thing relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com