BRNOVIĆ: Mi uvijek igramo maksimalno, Rusi neće imati popusta - Volim Podgoricu

BRNOVIĆ: Mi uvijek igramo maksimalno, Rusi neće imati popusta

Crnogorski fudbaleri žele dostojanstven oproštaj od kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, poručili su selektor Brnović i Stefan Savić.

Naši će u ponedjeljak veče protiv Rusije završiti nastup u kvalifikacijama, a nama taj meč rezultatski ne znači, dok je domaćinu vrlo bitan kako bi izbjegao baraž.

“Bez obzira što nemamo šansi želimo da završimo dostojanstveno kvalifikacije. Oslabljeni smo, ali će svi dati maksimum. Mi uvijek igramo maksimalno bez obzira na to ko je rival. Rusija je dobra reprezentacija, imaju mnogo dobre pojedince i zaslužili su da se nađu na Evropskom prvenstvu. Ali, kod nas neće imati popusta. Bili bi zadovoljni i neriješenim rezultatom.” – kazao je Brnović i dodao:

“Nijesu Rusi imali sreće u nekim mečevima, tako da ne bi bilo nezasluženo i da su prvi u grupi.”

Novi kapiten Stefan Savić kaže da je motivacija velika samim tim što se predstavlja zemlja i da sa tog aspekta nikakvih problema nema.

”Poznajemo ruske igrače, pripremamo se za njih. Upoznali smo ih i na meču u Crnoj Gori. Ignaševič nije jedini igrač koji ima kvalitet u reprezentaciji Rusije. Čerišev je talentovan igrač i nije slučajno u Real Madridu.  Jako su dobra reprezentacija i nije slučajno na mjestu na kojem je. Ne bih govorio o njihovim pojedincima, više bih se koncentrisao na nas i našu igru.” – kazao je Savić na pres konferenciji.

(CdM)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com