Ikardi: Jovetić i ja se volimo - Volim Podgoricu

Ikardi: Jovetić i ja se volimo

Na spekulacije da se na terenu i van njega ne slaže sa Stevanom Jovetićem, napadač Intera Mauro Ikardi kaže da sa crnogorskim reprezentativcem ima “normalan odnos”.

“Nas dvojica se volimo, svi zajedno se šalimo, nema klanova unutar ekipe. Imamo zajedništvo i to nam mnogo pomaže”, rekao je Ikardi u intervju za Skaj Sports.

“Svi možemo da igramo, trener nam je to stavio do znanja u svim utakmicama. Može se bez svakoga, a niko ne treba da uvijek gleda utakmice sa klupe. Imamo igrače kao što su Jovetić, Ljajić, Perišić i Brozović, kojima ne treba mnogo moja pomoć da uzmu loptu van šesnaesterca”, dodaje Ikardi.

Ikardi priznaje da je želja ekipe bila na Božić dočeka na prvom mjestu na tabeli Serije A, kao što i jeste slučaj.

“Znao sam da možemo da se borimo za nešto veliko. Već od početka priprema je postojala velika želja da imamo odličnu sezonu i da napravimo veliki podvig”.

O kapitenskoj traci kaže da mu je dala dodatni motiv da pomogne ekipi da igra sve bolje.

“Ali kapiten nije samo jedna važna osoba u ekipi. Svi smo kapiteni”, ističe Ikardi.

U trci za Skudeto, Ikardi prednost daje Napoliju.

“Napoli ima nešto više od nas jer ima nevjerovatan napad. Fiorentina igra odlično, Roma se bori i ima požrtvovan duh. Juventus? Oni su osvojili titulu u posljednje četiri godine…”

Što se budućnosti na ličnom planu tiče, Argentinac sa italijanskim pasošem kaže:

“Fudbal je moj život. Ali, to što kod kuće imam suprugu i djecu, pomaže mi da sve prebrodim mirno. Sa Interom imam ugovor do 2019. godine. Ako stigne produženje ugovora, biće to dobro, jer mi je u Milanu odlično”, zaključio je Ikardi.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com