Pirova pobjeda Bajerna, Barsa u finalu LŠ! - Volim Podgoricu

Pirova pobjeda Bajerna, Barsa u finalu LŠ!

Fudbaleri Barselone prvi su finalisti Lige šampiona! Bajern je u Minehnu slavio 3:2, ali to nije bilo dovoljno za prolaz jer su Katalonci prije neđelju dana na Nou Kampu trijumfovali sa 3:0. Da li ćemo u finalu gledati ”El Klasiko” saznaćemo sjutra veče ako Real u Madridu nadoknadi minus od 2:1 protiv Torina.

Bajern – Barselona 3:2 (1:2)

Benatija 7’, Levandovski 59’, Miler 74’ – Nejmar 15’, 30’

Stadion: Alijanc arena; Gledalaca: 74.949; Sudija: Mark Klatenburg (Engleska);

Bajern (4-3-1-2): Nojer – Rafinja, Benatija, Boateng, Bernat – Lam (Rode 68’), Alonso, Švajnštajger (Martinez 87’) – Alkantara – Miler (Gece 87’), Levandovski.

Barselona (4-3-3): Ter Štegen – Alves, Pike, Maskerano, Alba – Rakitić (Matje 72’), Buskets, Inijesta (Ćavi 75’) – Mesi, Suarez (Pedro 46’), Nejmar.

Bolji početak Bajern nije mogao ni da zamisli. U sedmom minute nakon kornera Benatija je glavom zatresao mrežu Barselone. Međutim, samo osam minuta kasnije, Mesi je proigrao Suareza, a Urugvajac je nesebično dodao loptu do Nejmara koji nije imao problema da pogodi za 1:1.

bajernbarsa12-05-3

Ter Štegen je fantatično zaustavio šut Milera, a u 30 minutu preokre u Minhenu. Suarez je ponovo bio asistent, sjajno je podigao loptu I proslijedio je do Nejmara, a Brazilac je rutinski primio i proslijedio iza leđa Nojera za 1:2. Levandovski je u finišu imao sjajnu priliku za izjednačenje, ali je Ter Štegen sa gol crte makao loptu.

bajernbarsa12-05-4

U nastavku meča, u 59. minutu Alonso je oduzeo loptu, proslijedio je do Levandovskog koji je sjajno izbacio Maskerana, i pogodio lijevi donji ugao za 2:2. Bajer ipak u 74. minutu stiže do preokreta. Na ivici kaznenog, Švajnštajger je odložio loptu, a Miler je preciznim udarcem pogodio za 3:2. Barselona će osmi put igrati u finalu Lige šampiona!

bajernbarsa12-05-6

bajernbarsa12-05-5

 

 
 

1 komentar

  1. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com