,,Imamo samopouzdanja pred borbu za zlato” - Volim Podgoricu

,,Imamo samopouzdanja pred borbu za zlato”

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas u Budimpešti sa Mađarskom finalni meč završnog turnira Svjetske lige u Budimešti.

Međusobni duel u grupi pripao je je crnogorskim vaterpolistima, koji su slavili 12:9.

“Ispostavilo se da su dvije ekipe iz iste grupe u finalu. To sigurno pokazuje da smo i mi i oni naparavili dobar rezultat ovdje. U finalu sigurno neće biti lako. I u toj prvoj utakmici je bilo dosta neizvjesnoti. Mi smo u trećoj četvrtini imali zaostatak od dva gola razlike, da bi na kraju pobijedili”. kazaop je Aleksandrar Ivović uoči finala.

Ipak, pred borbu za trofej zaboravlja se sve do sada urađeno.

“Finale je mnogo veća utakmica i biće mnogo veća emocija nego na tom meču u grupi, ali nadam se da zbog svih partija koje smo ovdje pružili imamo dovoljno samopuzdanja da pobijedimo”, poručuje Ivanović.

Domaćin završnog turnira Svjetske lige, Mađarska, imaće ogromnu podršku sa tribina.

“To je motiv i nama i njima i nadam se da će publika uživati”, dodao je naš iskusni vaterpolista.

Izabranici selektora Vladimira Gojkovića do finala došli su sa maksimalnim učinkom, dok je selekciji Mađaske poraz od Crne Gore jedini neuspjeh u dosadašnjem dijelu turnira.

“Neće biti lako u finalu jer očekujemo pune tribine. Pokušaćemo da oporavimo igrače koji su iznijeli najveći teret. Znajući njih, kada se igra finale zaboravlja se umor. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, dovoljnu za osvajanje prvog mjesta”, ocijenio je naš selektor Vladimir Gojković.

Finalni meč počeće u 19 sati i 45 minuta.

Naša reprezentacija ima jedno zlato Svjetske lige, do kojeg je došla 2009. u Podgorici.

2 komentara

  1. My brother suggested I may like this blog. He used to be entirely right. This put up actually made my day. You cann’t believe just how much time I had spent for this info! Thank you!

  2. Almost everyone has missed this key idea. these writing are supporting me in discovering some required pieces of information. I hope for an additional post around these topics soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com