Jadran razbio Brešu! Na korak do Lige šampiona - Volim Podgoricu

Jadran razbio Brešu! Na korak do Lige šampiona

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras u Herceg Novom italijansku Brešu 14:6 (3:1, 4:3, 4:1 i 3:1), u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona. Crnogorski prvak trijumfom od osam golova razlike napravio je veliki, odlučujući korak ka Ligi šampiona.

Jadran je večeras u potpunosti nadigrao vicešampiona Italije, poveo je na startu 3:0 i tokom cijelog meča bio u vođstvu, koje je u finišu meča iznsilo i devet golova.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, na čijem se golu istakao Slaven Kandić sa 11 odbrana, bio je Nikola Janović sa pet golova, Aleksa Ukropina je postigao tri, Vlado Popadić dva, a po jedan Bojan Banićević, Stefan Vidović, Bojan Banićević, Miroslav Ranđić i Vladan Spaić.

Dvostruki strijelci bili su Giljermo Molina i Valerio Rico, dok su po gol postigli Zeno Bertoli i Stefano Gerato.

Italijanski vicešampion biće domaćin revanša, 17. oktobra u Breši.

Bolji iz duela Jadrana i Breše u Ligi šampiona igraće u grupi A sa Barselonetom, Egerom, Olimpijakosom, Špandauom i pobjednikom kvalifikacionog duela između Primorja i Hanovera.

Poražene ekipe iz plej-ofa nastavljaju takmičenje u Eurokupu.

1 komentar

  1. If you are a woman then you may find that you simply are at an increased threat of developing moles at certain stages of one’s lifestyle. That is due to the fact a women’s body changes all through the various stages of her existence and these adjustments just so occur to generate a much more perfect atmosphere for moles to form around the body.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com