Barani spremili feštu da ovjere i proslave opstanak - Volim Podgoricu

Barani spremili feštu da ovjere i proslave opstanak

portski Bar je ove sezone disao u ritmu košarkaša Mornara, i sa nestrpljenjem čeka kraj regularnog dijela takmičenja. Sa samo jednom jasnom željom – da se u ovom primorskom gradu i naredne sezone gledaju dueli sa najboljim ekipama u regionu.

Tim Đorđija Pavićevića je na pragu da ostvari taj uspjeh, gostovanje Igokee se dočekuje u dobrom raspoloženju i pravoj takmičarskoj atmosferi. Nakon možda najvažnijeg koraka, prvog trijumfa u gostima ove sezone, protiv direktnog konkurenta za opstanak, Krke, Baranima je trijumf protiv rivala, sa kojim su ove sezone već odigrali nekoliko uzbudljivih mečeva, prva „meč lopta” da taj naum i ostvare.

U prepunoj „Topolici“ (domaćin će imati ogromnu podršku sa tribina predvođenu sada već organizovanom navijačkom grupom „Barani“), u kojoj se sprema prava fešta, u Mornar ističu da će igrati mudro, strpljivo i skoncentrisano kako bi trijumfom „ovjerili“ opstanak u društvu najboljih. Pred domaćima je jasna računica, trijumf nad ekipom iz Aleksandrovca i definitivno bi značio uspješno okončanje krajnjeg cilja….

“Istina je da smo u dobroj poziciji pred gostovanje rivala sa kojim se dobro poznajemo. Ipak, ne smije doći do opuštanja kod igrača. U ovaj duel treba da uđemo sa određenom dozom opreza, ali i respekta, iako, zaista, svi želimo na oproštaju pred svojim navijačima zajedno proslavimo opstanak u ovoj izuzetno kvalitetnoj ligi. Mislim da smo zasluženo došli u ovu situaciju i treba nam taj posljednji pečat u našem domu da uspješno okončamo sezonu”, ističe trener Barana, Đorđije Pavićević.

Pred ključni duel u sezoni, Mornar nema kadrovskih problema, svi igrači su spremni da pruže svoj maksimum, protiv kvalitetne ekipe čija je želja jasna, da na kraju sezone prigrabi i sačuva peto mjesto.

“Imaju i oni motiv, ali ipak smatram da je naš znatno veći. Znamo sve njihove kvalitete, i znamo put do važnog trijumfa. Uz podršku navijača sve će biti mnogo lakše. Ovo je prava prilika da se i njima zahvalimo za sjajnu podršku u meču sa ekipom koja je zaista kvalitetna”, zaključuje Pavićević.

Očekuje se da u barskom hramu košarke bude prisutno oko 3.000 navijača, a KK Mornar je, u saradnji sa svojim prijateljima, pripremio i poklon majice za prvih 500 navijača sa kupljenom ulaznicom.

Današnji meč u „Topolici” počinje u 17 sati.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hey There. I discovered your blog using msn. That is a very smartly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com