Zbog “Ubij Šiptara” Sutjeska kažnjena 5 hiljada eura i jednu utakmicu bez publike - Volim Podgoricu

Zbog “Ubij Šiptara” Sutjeska kažnjena 5 hiljada eura i jednu utakmicu bez publike

Čelnici Balkanske lige u košarci kaznili su Sutjesku sa pet hiljada eura i jednim susretom bez publike u ovom takmičenju zbog incidenta na utakmici sa Sigalom iz Prištine, prije dvije večeri u Nikšiću.

Meč je prekinut nakon samo nekoliko minuta zbog pogrdnog skandiranja na račun gostiju i ubacivanja petarde, koja je pogodila jednog od košarkaša Prištine.

Nakon što je ispražnjena dvorana, košarkaši sa Kosova odbili su da se vrate na parket, a čelnici lige odlučili su da bodove dodijele Sigalu službenim rezultatom 20:0.

U Balkanskoj ligi procijenili su da je nikšićki klub učinio sve da meč prođe bez incidenata, a i gosti su se obratili saopštenjem u kojem se zahvaljuju upravi Sutjeske na dočeku.

Iako je najavljeno da će Nikšićani biti kažnjeni oduzimanjem boda na kraju nije došlo do toga. U saopštenju Balkanske lige navodi se da bi na taj način Sutjesci bilo uskraćeno da se bori za visok plasman, a radi se o  najmlađoj ekipi u ligi.

1 komentar

  1. Wonderful beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your site, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided vivid clear idea.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com