Kraj ciklusa, potreban je dobar trener i mnogo igrača - Volim Podgoricu

Kraj ciklusa, potreban je dobar trener i mnogo igrača  

 

Ovo je kraj ciklusa.

Tako je Peđa Mijatović, legenda Reala, odjavio utakmicu sa Ajaksom i eliminaciju iz Lige šampiona.

Real je, nakon tri vezane titule, ostao bez krune u osmini finala, teškim porazom u Madridu – 4:1.

U sedam dana cijela sezona je doživjela fijasko – Barsa je u Kupu i prvenstvu zadala bolne udarce, Ajaks je sinoć nokautirao “kralja”.

“Ne sjećam se da je Real imao ovakvu sedmicu. Mogu da zamislim kako je igračima. Niko ovo nije očekivao, posebno u Ligi šampiona. Mislim da je ovo kraj jednog ciklusa”, rekao je Mijatović.

Strijelac jednog od najvažnijih golova u istoriji kluba, smatra da čelnici Reala ne bi trebalo da donose teške odluke u ovom trenutku.

https://twitter.com/ellarguero/status/1103196012552761345

“Ako ode Solari, ko će da dođe. Mislim da to nije ni važno. Trebalo bi ići naprijed, boriti se i ostaviti koliko-toliko dobru sliku do kraja prvenstva”, kazao je Mijatović.

Ramon Kalderon, bivši predsjednik Reala u vrijeme kada je Mijatović bio sportski direktor, tvrdi da je Žoze Murinjo blizu povratka.

“Predsjedniku Reala Florentinu Peresu je potrebna ‘bomba’ kako bi smirio navijače i spreman je da pozove Murinja, jedinog trenera kojeg poštuje. Ne sumnjam da je Murinjo prvi izbor. Razgovarano je sa njim prethodnih nedjelja. Takođe i kada je Zinedin Zidan otišao. Murinjo je tada bio u Mančester junajtedu i rekao da nije pravo vrijeme za povratak, ali možda je sada slobodan”, rekao je Kalderon.

Mijatović je sa Murinjom u bliskim odnosima…

“Murinjo je trener koji mi se sviđa, on je moj prijatelj. Ne znam ko će biti trener, ali je potreban dobar trener i mnogo, mnogo igrača”, rekao je Mijatović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com