“Lavice” počinju “operaciju Tokio” – sjutra prvi trening - Volim Podgoricu

“Lavice” počinju “operaciju Tokio” – sjutra prvi trening

Crnogorske rukometašice u ponedjeljak počinju „operaciju Tokio“ – prvi trening uoči kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, „lavice“ će odraditi u popodnevnim satima i tako zvanično početi pripreme za veliki izazov koji ih očekuje predstojećeg vikenda.

Za jedno od dva mjesta koja vode u Tokio, „lavice“ će se na turniru koji se održava u dvorani „Verde“ boriti protiv Norveške i Rumunije.

Na spisku je 14 selektora Kima Rasmusena je 14 djevojaka koje će sigurno biti na spisku za predstojeći turnir, a na pripremama će biti još šest djevojaka koje će konkurisati za preostala dva mjesta na konačnom spisku.

Na spisku su golmanke Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija) i Marta Batinović (Ramniku Vlčea, Rumunija), bekovi Đurđina Jauković (Brest, Francuska), Matea Pletikosić (Krim, Slovenija), Itana Grbić (Budućnost), Andrea Klikovac (CSM Bukurešt, Rumunija) i Jelena Despotović (Debrecin, Mađarska), krila Jovanka Radičević (Budućnost), Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), Majda Mehmedović (Budućnost) i Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), te pivoti Ema Ramusović, Nikolina Vukčević (Budućnost) i Bobana Klikovac (Gloria Buzau, Rumunija).

Za preostala dva mjesta konkurišu golmanka Anastasija Babović (Dunajvaroš, Mađarska), bekovi Katarina Džaferović, Andrijana Popović (Budućnost) i Đurđina Malović (MKS Lublin, Poljska), te krila Ivona Pavićević (Budućnost) i Nina Bulatović (Jagodina, Srbija).

U petak, prvog dana turnira, Crna Gora će igrati protiv Norveške, subota je slobodan dan za naš državni tim, a u nedjelju rival će biti Rumunija.

2 komentara

  1. I’d have to check with you here. Which isn’t something Which i do! I quite like reading a post that can make people believe. Also, thanks for allowing me to comment!

  2. After study several of the web sites on the site now, we truly much like your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls have a look at my site likewise and tell me how you feel.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com