Ljorente i VAR šokirali Siti: Totenhem u polufinalu LŠ protiv Ajaksa, Građanima poništen gol u 93. minutu - Volim Podgoricu

Ljorente i VAR šokirali Siti: Totenhem u polufinalu LŠ protiv Ajaksa, Građanima poništen gol u 93. minutu

Posle Barselone i Ajaksa, su u utorak veče obezbjedili plasman u polufinale Lige šampiona, u srijedu smo dobili i preostala dva tima – Totenhem i Liverpul!

Totenhem koji je na Etihadu odigrao spektakularan meč sa Mančester Sitijem i uprkos porazu od 4:3 zakazali su dvomeč sa Ajaksom. Izgubili su Pjevci sa 4:3 (3:2), a gol odluke postigao je rezervista Fernando Ljorente u 74. minutu. Ipak, vrijedi pomenuti da je Sterlingu poništen gol u 93. minutu…

FK MANČESTER SITI – FK TOTENHEM 4:3
(Sterling 4, 21 Bernardo Silva 11, Aguero 59 – Son 7, 10, Totenhem 74)

Mančester Siti: Ederson – Voker, Kompani, Laport, Mendi (Sane 83) – De Brujne, Gundogan, David Silva (Fernandinjo 63) – Sterling, Ageuro, Bernardo Silva.

Totenhem: Loris – Tripije, Aldervajreld, Vertongen, Rouz – Sisoko (Ljorente 40), Vanjama – Eriksen, Ali, Moura (Dejvis 82) – Ali

 

Prethodno smo vidjeli nikad zabeleženih prvih 20 minuta u nekom četvrtfinalnom meču. Tačnije 21, jer smo od 4. do 21. minuta vidjeli čak pet golova – tri u mreži pjevaca i dva u mreži Sitija!

Građani su preko Serhija Aguera u 59. minutu došli do željenog gola, da bi Španac kukom posle kornera utišao domaće navijače.

Liverpul je u Porto otišao sa dva gola prednosti iz prvog meča (2:0) i već sredinom prvog poluvremena su riješili sve dileme!

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane je u 28. minutu raspršio sve nade domaćeg tima da mogu do iznenađenja, a Redsi su na kraju slavili rezultatom 4:1 (1:0)!

FK PORTO – FK LIVERPUL 1:4
(Militao 69 – Mane 28, Salah 65, Firmino 77, Van Dajk 84)

Porto: Kasiljas – Militao, Feipe, Pepe, Teljes – Otavio, Danilo, Erera – Korona (Fernando 78), Marega, Brahimi (Košta 81).

Salah, Firmino i Van Dajk su u nastavku ”rešetali” Kasiljasa, dok je Militao u 69. minutu postigao počasni pogodak.

Za razliku od četvrtfinala, Liverpul će u polufinalu imati i te kako težak zadatak – Barselonu koja je bez većih problema izbacila Mančester junajted!

2 komentara

  1. Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com