MAGIČNI MESI: Vratio se i odlučio meč! (VIDEO) - Volim Podgoricu

MAGIČNI MESI: Vratio se i odlučio meč! (VIDEO)

Fudbaleri Argentine savladali su Urugvaj u derbiju sedmog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Brazil razbio Ekvador.

Navijači Argentine obradovali su se kada je Mesi promijenio odluku i odlučio da se vrati u reprezentaciju. As Barselone predvodio je svoj tim protiv Urugvaja i postigao pobjedonosni gol.

Argentina je u Južnoj Americi prva na tabeli sa 14 bodova, prestigla je Urugvaj, koji sada ima bod manje. Kolumbija i Ekvador takođe imaju 13 bodova, dok je Brazil peti sa 12.

Brazilci su u gostima nadigrali Ekvador u posljednjih 20 minuta i slavili sa 3:0. Nejmar je načeo domaću ekipu sa bijele tačke, dok je Žezus sa dva gola donio Brazilcima ubjedljiv trijumf.

U ostalim mečevima Paragvaj je bio bolji od Čilea (2:1), Kolumbija je sa 2:0 savladala Venecuelu, dok je Bolivija istim rezultatom trijumfovala protiv Perua.

2 komentara

  1. Nice post. I study one thing tougher on completely different blogs everyday. It should always be stimulating to learn content from different writers and observe a little one thing from their store. I’d choose to make use of some with the content on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a link in your internet blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com