Mitrović: Zasluženo su slavili - Volim Podgoricu

Mitrović: Zasluženo su slavili

Kapiten Luka Mitrović rekao je da je protivnik kažnjavao svaki propust Zvezde.

“U momentima kada smo se vraćali, kaznili su svaki naš propust. Tranziciju nismo uspeli da iskontrolišemo, stvarno su odlično odigrali i zasluženo su slavili”, rekao je Mitrović.

On nije želeo da govori o umoru posle poraza.

“Kad se igra dobro, onda niko ne priča o umoru. Oni su nas jednostavno natjerali i na teške šuteve, i na veću potrošnju. Efes je ekipa koja igra u najbržem ritmu. Mnogo im igra u napadu zavisi od tranzicije, i onda je logično da naša potrošnja bude veća”.

Zvezdu već u nedelju čeka “vječiti derbi” sa Partizanom u ABA ligi, i ekipa se odmah okreće tom meču. Crveno-beli praktično će imati samo jedan trening da se spreme za taj duel.

“Svjesni smo toga, znamo da dolazi derbi. Iako ta utakmica nama rezultatski nije bitna, ali je ovde jako važna. Derbi je derbi. Partizan će biti sigurno motivisan, imali su sedam dana da se spreme, a mi ćemo imati praktično samo jedan trening. Ući ćemo maksimalno motivisani. Ne želimo da vezujemo poraze, navikli smo sve oko sebe na pobede, iako eventualni neuspeh u tom meču neće biti katastrofa”, rekao je Mitrović.

1 komentar

  1. I’d ought to talk to you here. Which isn’t some thing I usually do! I spend time reading a post that will make people believe. Also, many thanks for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com