NE PRAŠTAJU ZASTAVU: Peticija da se Mirotiću zabrani ulazak u Srbiju! - Volim Podgoricu

NE PRAŠTAJU ZASTAVU: Peticija da se Mirotiću zabrani ulazak u Srbiju!

Mirotić je napravio skandalozan potez u utorak uveče poslije utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Italije na Evrobasketu u Berlinu.

Na internetu je danas pokrenuta onlajn peticija protiv košarkaša Nikole Mirotića koji je juče bio glavni akter nesvakidašnjeg skandala kada je pocijepao zastavu Srbije.

“Zabranimo košarkašu Španske reprezentacije, rođenom Podgoričaninu, Nikoli Mirotiću, ulazak u Srbiju zbog cijepanja Srpske zastave na Evropskom prvenstvu u košarci”, stoji u ovoj peticiji.

Podsjetimo, Mirotić je napravio skandalozan potez u utorak uveče poslije utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Italije na Evrobasketu u Berlinu.

Mirotić je krenuo ka svlačionici iznerviran i na ulazu u tunel naišao na navijače Srbijekoji su mahali zastavom svoje zemlje.

Mirotić im je prišao, zgrabio srpsku trobojku i povukao je. Bijeli dio ostao mu je u ruci, pocijepan.

Mirotić se potom preko društvene mreže Tviter izvinio i napisao da nije primijetio da je to bila zastava Srbije.

“Duboko žalim zbog svoje reakcije poslije utakmice. Nisam shvatio da je to srpska zastava. Gledao sam u pod zbog tenzije na utakmici i osjetio sam nešto na licu. Nikada ne bih uvrijedio nijedan simbol”, napisao je Mirotić na Tviteru.

Nikola Mirotić je nedavno razočarao i cijelu Crnu Goruovom izjavom:

MIROTIĆ RAZOČARAO NACIJU: Rekli su mi da stavim crnogorsku zastavu

1 komentar

  1. Kako vas nije sramota da pisete i objavljujete ovakve stvari stidite se guzice kad obraza nemate ko je taj da zabrani Miroticu ulazak u Srbiju. Stoko jedna novinarska

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com