NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA: Autogol Pavkova utišao pakao Marakane - Volim Podgoricu

NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA: Autogol Pavkova utišao pakao Marakane

Zvezda je večeras na krcatom stadionu “Rajko Mitić” odigrala 2:2 sa Makabijem iz Haife i nakon što je u prvom meču poražena u Izraelu 3:2 ostala bez plasmana u grupnu fazu LŠ.

Zvezda je povela u 27. minutu kada je pogodio Aleksandar Pešić, a atmosferu na Marakani dodatno je raspalio bivši reprezentativac Crne Gore Mirko Ivanić koji je pogodio u 43. za 2:0.

Uslijedila je drama u nadoknadi prvog poluvremena. Haziz je sa bijele tačke bio neprecizan, tačnije dobranio mu je Milan Borjan, ali samo nekoliko sekundi nakon toga šutnuo je Danijel Sundgren sa 25 metara i savladao loše postavljenog Borjana.

U drugom poluvremenu Makabi je igrao mnogo hrabrije, stvorio nekoliko prilika i pogađao okvir gola.

Tragičar po Zvezdu bio je napadač Milan Pavkov koji je u 90. minutu postigao autogol nakon jednog prekida i centaršuta igrača Makabija.

Status tragičara stekao je napadač Milan Pavkov, koji je u 90. minutu postigao autogol i time ostavio crveno-bele bez učešća u elitnom rangu.

Ekipa Dejana Stankovića će ponovo igrati u Ligi Evrope, dok Makabi ide u društvo najboljih.

Plasman u grupnu fazu ostvarila je Benfika koja je kod kuće nadigrala Dinamo iz Kijeva sa 3:0, a portugalski velikan bio je uspješan i u prvom meču i to 2:0.

Viktorija je u Plzenju nakon 0:0 u prvom meču, kod kuće savladala Karabag naših reprezentativaca Marka Vešovića i Marka Jankovića sa 2:1.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com