NOVAK ĆE IGRATI U MELBURNU? Australijski trener zna nešto što mi ne znamo - Volim Podgoricu

NOVAK ĆE IGRATI U MELBURNU? Australijski trener zna nešto što mi ne znamo

Teniski trener Rodžer Rašid smatra da će najbolji teniser svijeta Novak Đoković igrati na Australijan openu, bez obzira na mjere, po kojima samo vakcinisani teniseri mogu ući u zemlju i igrati na prvom Gren slemu sezone.

Nekadašnji trener Lejtona Hjuita i Grigora Dimitrova smatra da će najbolji igrač svijeta nastupati na Australijan openu.

Mislim da je sigurno da će doći ovdje u januaru. Đoković želi da obori rekord i bilo bi sjajno za nas da se to desi upravo ovde, da ga imamo u Australiji. To će ostati upamćeno u svjetskom sportu, rekao je teniski trener aludirajući na rekord od 21 grend slem trofeja.

Australija je zvanično poslala poruku vezano za korona protokol i vakcinaciju, preko ministra Hoka. On je poručio kako će Australija biti zatvorena za nevakcinisane ljude, a pomenuo je i direktno srpskog tenisera.

Dobili smo savjet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savjetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu vakcinisali sa dvije doze, rekao je Hok, koji je zatim prokomentarisao i situaciju Novaka Đokovića:

Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele da dođu u Australiju, pa i za njega – moraće da se vakciniše sa dvije doze.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara 2022. godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com