Novak ODBRUSIO bezobraznim britanskim novinarima: Ovo ne liči na njega! - Volim Podgoricu

Novak ODBRUSIO bezobraznim britanskim novinarima: Ovo ne liči na njega!

Poslije izuzetne partije i preokreta protiv Dominika Tima u prvom meču završnog Mastersa u Londonu (6:7, 6:0, 6:2), Novak Đoković je u razgovoru sa medijima izgubio strpljenje zbog pitanja.

Strani mediji su se dotakli detalja iz prvog seta, koji je Novak izgubio posle velike borbe u taj-brejku u 12:10. U jednom momentu je iz bijesa udario lopticom u pravcu svoje lože, a završila je u publici. Sudija Karlos Bernardes ga je zbog toga opomenuo.

 

Novinari su taj detalj iskoristili da podsjete Novaka da mu to nije prvi put, pošto je slična situacija bila i na meču sa Tomašom Berdihom na Rolan Garosu. Tada je Novak bacio reket u pravcu linijskog sudije, i da ga je pogodio, bio bi diskvalifikovan.

Vi ljudi ste nevjerovatni – započeo je Đoković svoj odgovor na nekarakterističan način i nastavio:

– Zato što se uvijek hvatate za ovakve stvari. Jel ja stalno to radim? Zašto me onda ne suspenduju? Blizu sam da budem? Još nisam suspendovan, znači ako nisam blizu, onda nisam blizu – rekao je Novak, prije nego što je prešao na sarkazam:

Moglo je da bude ozbiljno, da. Mogao je i snijeg da padne u “O2 areni” isto tako, pa nije. Ja sam jedini igrač koji pokazuje svoje frustracije na terenu, to hoćete da kažete? To stvarno nije moj problem, i nije prvi put da sam to uradio.

 

Naravno da sam bio frustriran kada sam morao da se vratim i da spasim šest-sedam set lopti, a nisam uspio da osvojim prvi set.

Sa druge strane, mislim da sam uspeo da sredim sebe i da se fokusiram na ono što je slijedilo – završio je Đoković.

Najbolji srpski teniser meč drugog kola igra u utorak.

 

3 komentara

  1. Thank you for your time and effort to have had these things together on this website. Mary and I very much loved your suggestions through your own articles over certain things. I know that you have a number of demands on your own schedule so the fact that you actually took as much time like you did to help people like us through this article is definitely highly liked.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com