Novak za stan u Porto Novom iskeširao nestvarnih 10.000.000 eura? - Volim Podgoricu

Novak za stan u Porto Novom iskeširao nestvarnih 10.000.000 eura?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković za nevjerovatnih 10 miliona eura kupio je luksuzni apartman u naselju Portonovi u blizini Herceg Novog u Crnoj Gori, prenose srpski mediji.

Novak često boravi u Herceg Novom i Boki kotorskoj i ne krije da je “zaljubljen” u taj kraj. Portonovi Đokovićima očigledno prija, a Nole se osjeća kao domaći, pa je riješio da kupi nekretninu u ovom raskošnom rizortu, kako bi uživao sa porodicom kad god poželi.

“Đokovići vole da posjećuju Crnu Goru i česti su gosti ovde. Iako već imaju nekretninu u Porto Montenegru, odlučili su da kupe luksuzni apartman u novom naselju Portonovi koje se nalazi nadomak Herceg Novog” otkriva izvor lista “Alo”.

“U pitanju je luksuzno naselje koje je izgrađeno na prostoru nekadašnje vojne kasarne u Kumboru. Kompleks je rađen po svjetskim standardima, te je broj stanova, vila i apartmana za prodaju bio ograničen. Shodno standardima po kojima je rizort izrađen, cijene kvadrata su paprene, a nekretnine se kreću od tri do 10 miliona evra” kaže anonimni izvor i otkriva koje sve pogodnosti ima Nole kao vlasnik ovako luksuznog apartmana.

Rezidencijalni dio podjeljen je u tri dijela u kojima su objekti rađeni različitim stilovima. Rizort nudi mnoštvo pogodnosti kako za samce tako i za porodice, te u okviru kompleksa postoje dvije privatne plaže, restorani, bazeni, kao i stara crkva.

Nole i Jelena su izuzetno srdačni, opušteni i pristupačni.

“Oni su divan, skladan bračni par. Iako su tu na odmoru, Noletu ljudi stalno prilaze da se fotografišu i upoznaju s njim, a on uvijek zastane i ljubazno popriča sa svakim. Uopšte nije umišljen, igra se s djecom, a i njegova supruga Jelena je jako pristupačna žena” zaključio je pomenuti izvor.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com