OTVARANJE EVROPSKOG PRVENSTVA: Juniori na startu protiv Grčke - Volim Podgoricu

OTVARANJE EVROPSKOG PRVENSTVA: Juniori na startu protiv Grčke

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore U19 (godište 1997. i mlađi) od 11. do 18. septembra učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Crna Gora je u grupi D sa Grčkom, Mađarskom i Mlatom. U grupi A su Srbija, Italija, Njemačka i Turska, u B grupi su Hrvatska, Rusija, Gruzija i Azerbejdžan, dok su u grupi C Španija, Holandija, Rumunija i Slovačka,

Spisak igrača koji će učestvovati na EP: Savo Ćetković, Branko Franeta, Filip Gardašević, Dragan Kolesko, Dušan Matković, Blažo Mitrović, Nikola Moskov, Đuro Radović, Nikolas Saveljić, Vladan Spaić, Petar Tešanović, Aleksa Ukropina i Bogdan Vujašević.

Članovi stručnog štaba: Miodrag Mirović (trener), Zoran Ivanovski (pomoćni trener), Miodrag Matković (pomoćni trener), Vladimir Dedović (doktor), Božo Đurašković (sudija) i Radovan Milinić.

”Radili smo dugo i kvalitetno, vidljiv je napredak. Za koji rezultat će to biti dovoljno na Evropskom prvenstvu to ćemo da vidimo. Bićemo oslabljeni neigranjem Radanovića i Banićevića zbog bolesti odnosno povrede, ali i pored toga vjerujem da možemo među osam najboljih što je i glavni cilj”, kazao je trener Mirović pred put za Holandiju.

Na startu takmičenja 11. septembra igraćemo sa Grčkom od 17 i 15, u drugom kolu dan kasnije rival je Malta od 8 i 30, dok ćemo u trećem kolu 13. Septembra igrati sa Mađarskom od 19 sati. Prvoplasirana selekcija iz grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, drugoplasirana i trećeplasirana igraće u osmini finala.

(wpolo.me)

2 komentara

  1. Usually I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.

  2. Thanks for all of your work on this blog. My mother really loves managing investigations and it’s really obvious why. A lot of people know all of the compelling method you create very important strategies on this web blog and as well recommend response from visitors on the matter so my daughter is now studying so much. Take pleasure in the rest of the new year. Your carrying out a fantastic job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com