PEH ZA “LAVOVE: Božović propušta duel sa Hrvatima, neizvjestan za mečeve sa Srbijom i Bjelorusijom - Volim Podgoricu

PEH ZA “LAVOVE: Božović propušta duel sa Hrvatima, neizvjestan za mečeve sa Srbijom i Bjelorusijom

Nema kraja problemima muške seniorske reprezentacije Crne Gore pred nastup na Evropskom prvenstvu za rukometaše – zbog povrede ramena Miloš Božović propustiće premijerni meč na šampionatu, protiv Hrvatske u četvrtak u Gracu.

Njegov nastup neizvjestan je i za naredna dva duela – protiv Srbije i Bjelorusije.

Božović, koji pokriva poziciju srednjeg i lijevog beka povrijedio se u prijateljskom meču protiv Slovenije koji je odigran četvrtog januara u Trbovlju.

Nakon što je propustio kontrolni duel protiv Sjeverne Makedonije koji je, takođe, bio u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, Božović je pokušao da se vrati u trenažni proces, ali se ispostavilo da je bol preveliki i da ne može da pomogne saigračima u prvom meču na predstojećem šampionatu protiv Hrvatske.

Medicinskom timu reprezentacije sada predstoji veliki posao kako bi jednog od najvažnijih igrača u napadu, osposobio za preostala dva duela u grupnoj fazi.

U stručnom štabu izražavaju zadovoljstvo zbog činjenice da je Božović ostao na pripremama uprkos povredi i da putuje u Grac, gdje će pokušati da pomogne saigračima ukoliko bude i najmanje mogućnosti za to.

“Time se još jednom potvrđuje njegova profesionalnost i posvećenosti obavezama u dresu sa državnim grbom, iali  odlična atmosfera koja vlada u ekipi i pored brojnih problema”, saopšteno je.

Zbog problema sa povredama, iz kombinacija za Evropsko prvenstvo već su otpali pivot Nebojša Simović i lijevo krilo Miloš Vujović.

Evropsko prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj na programu je od devetog do 26. januara.

Vijesti

1 komentar

  1. Hey. Very nice website!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find so much useful information right here in the post. Thank you for sharing…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com