PRIJE NEGO ŠTO ISPALITE SVE METKE U MENE… Novakova poruka isplivala u javnost - Volim Podgoricu

PRIJE NEGO ŠTO ISPALITE SVE METKE U MENE… Novakova poruka isplivala u javnost

Nole putem Instagrama uputio poruku zahvalnosti Niku Kirjosu

Dok se čeka konačna odluka da li će najbolji svjetski teniser Novak Đoković biti deportovan iz Australije ili ne, otkrivena je jedna potresna Noletova privatna poruka.

Nju je otkrio – vjerovali ili ne Novakov najveći kritičar u poslednje vrijeme, a čovjek koji ga sada zbog sporne situacije u Melburnu i brani možda i najviše od svih australijski teniser – Nik Kirjos!

Australijanac koji je, kada je vidio šta njegova država radi najboljem igraču svijeta, riješio da stane u Đokovićevu zaštitu.

I, uradio je to i prošle nedelje, u emisiji “Bez granica” u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, a uradio je to i ove subote.

U iznova  obraćanju javnosti, Kirjos je ovom prilikom otkrio i da mu se Novak Đoković javio putem Instagrama.

-Novak me je lično kontaktirao na Instagramu i rekao “Hvala što se zauzimaš za mene”. Nije baš očekivao da ću od svih kolega baš ja da izađem u medije i stanem uz njega, započeo je australijski teniser sa iznošenjem detalja iz prepiske sa najboljim teniserom svijeta.

A onda je Kirjos, koji je trenutno u samoizolaciji, jer se zarazio koronavirusom, naglasio koliko bi Novak samo volio da ljudi (prije svega u Australiji) probaju da shvate šta se dešava, umjesto da ga streljaju bez da se u razloge za to upuštaju.

-Evo, pročitaću vam od riječi do reči šta mi je Đoković o tome napisao. Piše ovako: “(LJudi), probajte da zapravo shvatite cijelu situaciju, i da pritom imate bar malo objektivnosti, umjesto da ispalite odmah sve metke. Na tome (što si, Kirjose, razmislio o cijeloj situaciji) sam ti zahvalan, otkrio je australijski teniser, a prenosi Metro.uk.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com