RAIČEVIĆ: Nisam znala da je odnos selektorke i mene narušen - Volim Podgoricu

RAIČEVIĆ: Nisam znala da je odnos selektorke i mene narušen

Crnogorska rukometašica, Milena Raičević, kazala je da odnos između selektorke Bojane Popoović i nje nije narušen, te poručila da njena reprezentativna karijera nije završena.

Popović je danas kazala da je povjerenje između Milene Raičević i nje narušeno, te da je to razlog što se nije našla u reprezentaciji Crne Gore.

Popović je juče objavila spisak igračica za Svjetsko prvenstvo, a na njemu je izostavila iskusnu rukometašicu.

“Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji”, kazala je Raičević

Dodala je i d je nakon suspenzije sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i nje.

Milena Raičević tužila ŽRK “Budućnost Bemax” uprava joj uzela kapitensku traku i sklonila je iz prvog tima

“Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No svakome na obraz. Naravno svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato ne želim dalje produbljivati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI”, kazala je Raičević.

Na kraju je imala poruku za svoje saigračice iz reprezentacije…

“Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključmo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato – Za Crnu Goru SVI”, poručila je Milena Raičević.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com