Sjajno u Kolašinu, danas Bijelo Polje! - Volim Podgoricu

Sjajno u Kolašinu, danas Bijelo Polje!

Crnogorski olimpijski komitet juče je uz podršku Opštine Kolašin na Gradskom trgu organizovao drugi Olimpijski karavan Rio 2016.

Olimpijski karavan u Kolašinu okupio je najpopularnije i najmasovnije škole sporta iz Kolašina: Karate klub Gorštak, STK Gorštak, FK Gorštak, OK Gorštak i Košarkaški klub Gorštak  koje su uz dobru muziku, zabavu, nagradnu igru, na gradskom trgu se predstavile i pokazale svoj raskošan talenat, mladost i odlučnost da krenu stopama naših olimpjaca.

Screenshot_1

Moto Olimpijskog karavana Rio 2016 je “Pobjednici su među nama”, i zaista jesu! Generacije koje dolaze već su krenule stopama svojih predhodnika i na najznačajnijim takmičenjima osvajaju najsjajnija odličija.

Oni su naša budućnosti i oni će na nekim narednim Olimpijskim igrama predstavljati ponosno Crnu Goru kao što to rade naše rukometašice, vaterpolisti, Danaka Kovinić, Slađa Perunović, Milivoj Dukić i mnogi drugi! Pobjednici su među nama!

Olimpijksi karavan Rio 2016 nastavlja svoju put i već danas biće u Bijelom Polju, na Gradskom trgu od 19 do 21h gdje će se predstaviti škole sporta: KK Jedinstovo, RK Jedinstvo, AK Jedinstvo i FK Jedninstvo. Pobjednici su među nama!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com