SKANDAL NA MMA SPEKTAKLU U ŠIBENIKU: Hrvatski navijači Crnogorcima psovali srpsku majku i vikali ustaške pokliče - Volim Podgoricu

SKANDAL NA MMA SPEKTAKLU U ŠIBENIKU: Hrvatski navijači Crnogorcima psovali srpsku majku i vikali ustaške pokliče

Sramno ponašanje publike, ali i takmičara hrvatskog porijekla iz Argentine

Ustaški povici i psovanje srpske majke, ukratko tako bi moglo da se opiše MMA veče koje je u subotu održano u Šibeniku. Borba Argentinca Fransiska “Kroate” Barija i Crnogorca Vase “Psihopate” Bakočevića nije mogla proći bez skandala i incidenata.

Sam meč trajao je ne više od pola minuta, kada se Bakočević sam povrijedio, a Argentinac hrvatskog porijekla to iskoristio da meč završi “giljotinom” posle čega je sudija prekinuo dvoboj. Posle toga Kroata je urlao, vičući kako je “za dom spreman”, a publika je Bakočeviću i njegovim trenerima, prije i posle meča, psovala srpsku majku.

O ovim dešavanjima pričao je Savo Hitmen Lazić, jedan od Bakočevićevih sparing partnera i prijatelja:

“Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvjere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu gdje smo se osjećali kao kod kuće. Kroatinu reakciju razumijem i nisam zamjerio urlanje “Za dom spreman”, razumijem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude dijelim na ljude i neljude”, kazao je Lazić.

3 komentara

  1. Bakocevic i jeste Srbin, iz Herceg Novog. Ne treba da se ljuti na fasiste. Samo ne smiju da je j…u, jer ce imati posla sa nama Srbima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com