SKANDAL NA MMA SPEKTAKLU U ŠIBENIKU: Hrvatski navijači Crnogorcima psovali srpsku majku i vikali ustaške pokliče

Sramno ponašanje publike, ali i takmičara hrvatskog porijekla iz Argentine

Ustaški povici i psovanje srpske majke, ukratko tako bi moglo da se opiše MMA veče koje je u subotu održano u Šibeniku. Borba Argentinca Fransiska “Kroate” Barija i Crnogorca Vase “Psihopate” Bakočevića nije mogla proći bez skandala i incidenata.

Sam meč trajao je ne više od pola minuta, kada se Bakočević sam povrijedio, a Argentinac hrvatskog porijekla to iskoristio da meč završi “giljotinom” posle čega je sudija prekinuo dvoboj. Posle toga Kroata je urlao, vičući kako je “za dom spreman”, a publika je Bakočeviću i njegovim trenerima, prije i posle meča, psovala srpsku majku.

O ovim dešavanjima pričao je Savo Hitmen Lazić, jedan od Bakočevićevih sparing partnera i prijatelja:

“Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvjere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu gdje smo se osjećali kao kod kuće. Kroatinu reakciju razumijem i nisam zamjerio urlanje “Za dom spreman”, razumijem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude dijelim na ljude i neljude”, kazao je Lazić.

loading...

3 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com