SKUPŠTINA BOLJA OD VLADE: Odlučili penali 6:5, evo ko je dao golove (FOTO) - Volim Podgoricu

SKUPŠTINA BOLJA OD VLADE: Odlučili penali 6:5, evo ko je dao golove (FOTO)

Ekipa Skupštine bila je bolja od Vlade u humanitarnoj fudbalskoj utakmici, koja se u Podgorici igrala povodom 100 dana rada Vlade. Penali su odlučili konačan rezultat (6:5), a regularni dio meča završen je 2:2

Strijelci iz redova Vlade iz igre bili su su Momir Jauković i Miloš Marković, te Jasmin Bojadžić za Skupštinu, a sa bijele tačke je u drugom poluvremenu bio precizan Miloš Pižurica (Skupština).

“Ovo je jedan lijep povod i manifestacija. Važno je da smo se okupili svi ovdje, a igrači su dali svoj maksimum, što je najbitnije. Lijepa jedna organizacija Ministarstva sporta i mladih”, kazao je nakon meča predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević.

Vesela atmosfera u sportskom duhu mogla se vidjeti danas na Stadiona malih sportova, nadomak brda Gorica, a brojni državni sekretari i savjetnici, poslanici i ministri odmjerili su svoje snage u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Ekipa Vlade bila je brojnija, a organizatori su u šali poručili da su ovog puta u boljoj kondiciji.

U ekipi Skupštine bili su: Miloš Pižurica, Martin Popović, Bogdan Božović, Vladimir Bulatović, Boban Stanišić, Jasmin Bojadžić, Artan Čobi i Rusmir Radić.

Ekipu Vlade činili su: Dragoslav Šćekić, Momir Jauković, Petar Kovačević, Sergej Mučalica, Hermin Šabotić, Zdravko Đoković, Milan Mitrović, Željko Aleksijević, Lazar Vlaović, Igor Striković, Miloš Marković, Naim Đokaj, Miroslav Cimbaljević i Vuk Žižić.

Humanitarna fudbalska utakmica između Vlade i Skupštine – 4

 

Utakmicu organizuje potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić. Prikupljena sredstva biće opredijeljena za Institut za bolesti djece u Podgorici.

“Ovo je za nas značajan događaj. Hvala što ste prepoznali važnost ovog događaja. Ima li boljeg momenta da pokažemo odgovornost mi koji smo na važnim funkcijama, a koji se tiču naših građana i naše djece? Danas igramo za sve one koji igraju utakmicu života i bore se. Želimo da pobijede tu utakmicu. Ovo je pokazatelj da je Crnoj Gori potrebno zajedništvo i da prevaziđemo sve razlike. Ovo je budućnost Crne Gore i da naša djeca nemaju više problema”, poručio je Šćekić.

Šćekić Šćekić (Foto: RTCG)

Utakmicu su sudili predsjednik Ustavnog suda Milorad Gogić, rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović, predsjednik Fudbalaskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić.

 (Foto: RTCG)

Igralo se dva puta po 20 minuta.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com