SNIMA SE DOKUMENTARAC O ĐOKOVIĆU: Neviđene scene iz Melburna biće ekranizovane i obići će čitavu planetu

Netflix će snimiti dokumentarac o najboljem teniseru svijeta koji će kao glavnu temu imati boravak svjetskog broja jedan u Australiji

Tortura kroz koju prolazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković, biće ekranizovana.

Sve ono što se dešavalo u Australiji u Melburnu, moći će da vidi čitav svijet, ovoga puta na malim ekranima, putem najpoznatije platforme za gledanje filmskih i serijskih sadržaja, Netflix-a.

Prema navodima stranih medija, tačnije Dejli mejla, ekipa koja će raditi na ovom projektu je uveliko na licu mjesta i ima ekskluzivne snimke koje će koristiti prilikom pravljenja ovog dokumentarca.

Kako se navodi, riječ je o dokumentarnoj seriji, a radiće se po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 “Drive to Survive”.

Seriju će uraditi londonski Box to Box film, dok će režiser biti čovjek koji stoji iza ovog projekta o Formuli 1, Džejms Gej Rivs.

Dejli mejl piše da će ovaj dokumentarac imati nekoliko epizoda.

“Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa sa svjetskim brojem jedan. Oni će pratiti Novaka, imaće pristup i zabranjenim djelovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente”, navodi se u tekstu.

Da je riječ o političkom progonu Novaka Đokovića jasno je i iz šokatne prijetnje Vlade Australije, da neće poštovati odluku suda ukoliko ona bude išla u korist srpskog tenisera.

Uprkos svim pritiscima Novak Đoković je dobio Vladu Australije na sudu, pa je tom odlukom njemu vraćena viza za boravak u Australiji. Odluka suda je značila da je Novak Đoković slobodan čovjek. Ali, ministar za imigraciju Aleks Hok i dalje ima diskreciono pravo da deportuje Đokovića.

Srbin se još jednom oglasio u srijedu kada je priznao neke greške u čitavom procesu prijave za vizu, a iz Australije su stigle informacije da je istraga protiv njega proširena.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com