Ana Ivanović u polufinalu Rolan Garosa nakon 7 godina! - Volim Podgoricu

Ana Ivanović u polufinalu Rolan Garosa nakon 7 godina!

Prvi put poslije sedam godina, najboja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale jednog gren slem turnira pošto je u četvrtfinalu Rolan Garosa bila bolja od Ukrajinke Eline Svitoline rezultatom 6:3, 6:2.

Tokom čitavog meča Ana je igrala kao u transu i nijednog momenta nije dozvolila protivnici da ozbiljnije zaprijeti. Jurila je Ukrajinka Ivanovićevu i u prvom i u drugom setu, nakon što je Ana dolazila do ranih brejkova, ali je i sedmi put potpisala kapitulaciju u isto toliko mečeva.

Nošena velikom podrškom sa tribina, na kojima se ponovo našao njen dečko Bastijan Švajnštajger, Ana se s lakoćom kretala po pariskoj šljaci. Samo na početku prvog i drugog seta nije bila sigurna na svoj servis. U prvom je ceh platila brejkom protivnice koji je odmah vratila, dok je maratonski drugi gem drugog seta pripao Ani.

Upravo to je i bio pokazatelj da će Srpkinja uzdignute glave izaći iz ovog meča, u kom je četiri puta uzela servis protivnici, a u narednom će je čekati bolja iz duela Muguruzova – Šafarova.

– Napredujem, popravila sam mnoge strvari. I te kako sam zadovoljna što sam u polufinalu. Ovo je za mene magičan grad. Jedva sam čekala da dođem, publika je fantastična – rekla je Ana nakon duela sa Ukrajinkom i dodala:

– Sjajno sam se osjećala u ovom meču. Igrati četvrtfinale je odličan posao za mene i prezadovoljna sam što sam otišla u narednu rundu. Međutim, slijedi još mnogo napornog rada.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com