MONTEREJ: Danka ispala u prvom kolu - Volim Podgoricu

MONTEREJ: Danka ispala u prvom kolu

Danka Kovinić nije uspjela da se plasira u drugo kolo na WTA turniru u meksičkom Montereju – najbolja crnogorska teniserka, koja je bila postavljena za sedmu kosturašicu turnira, u prvom kolu je poražena od kvalifikantkinje, 22-godišnje Amerikanke Nikol Gibs, 104. na WTA listi, sa 7:5, 6:2, nakon 73 minuta igre.

Danka je u prvom gemu prvog seta izgubila servis, ali je u drugom uzvratila brejk i u treće spasila brejk loptu protivnice.

Do 5:5 su obje teniserke sačuvale servis, a onda je Gibs napravila novi brejk, povela 6:5, a onda je sa nulom sačuvala svoj servis za vođstvo od 1:0 u setovima.

Danka je pala nakon 2:2 u drugom setu, jer je Amerikanka sa dva brejka, za 3:2 i 5:2, lako došla do ubjedljive pobjede na kraju.

Eliminacijom u singlu, Danka, koja je od ponedjeljka ponovo 50. na svijetu (nakon što je prošle sedmice imala najbolji plasman u karijeri, 46. mjesto), nije završila nastup u Montereju, jer je u paru sa Paragvajkom Veronikom Sepede prošla u drugo kolo dubla. Njih dvije su u prvom kolu savladale Belgijanku Anu-Sofiju Mestah i Holanđanku Demi Šurs sa 2:1, po setovima 2:6, 6:2, 11:9, za 79 minuta igre.

2 komentara

  1. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of evaluation on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If attainable, as you develop into experience, would you mind updating your blog with more details? It’s extremely helpful for me. Huge thumb up for this weblog put up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com