TERZIĆ UZVRATIO SAVIĆEVIĆU: Dejo je dupla nula i kao čovjek i kao predsjednik FSCG, pametnije mu je da ćuti - Volim Podgoricu

TERZIĆ UZVRATIO SAVIĆEVIĆU: Dejo je dupla nula i kao čovjek i kao predsjednik FSCG, pametnije mu je da ćuti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da poziv Dejanu Savićeviću za meč beogradskog velikana i Milana “stoji”, a u izjavi je naveo i da je nekadašnji fudbaler tog kluba “dupla nula” kao čovjek i predsjednik FS Crne Gore.

Terzić je nedavno pozvao Savićevića da bude gost na utakmici Zvezde i Milana u Ligi Evrope, uprkos međusobnom sukobu, a Savićević je izjavio da je on “poslednji čovjek u Srbiji koji treba da ga zove na utakmicu” i da je “jedan od ljudi sa kojima se nikada  neće pomiriti”.

“Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovjek i kao predsjednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovjek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspješan i kao čovjek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspješan i kao čovjek i kao direktor Crvene zvezde.
Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića, kazao je on i dodao:

“Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemjerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsjednika fudbalskog saveza. A, poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca”, naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

 

3 komentara

  1. Ti si Terzicu obicna lopovcina i prevarant. Nikad nista u zivotu bed kriminala nisi uspeo. Savicevic je genije koje je digao taj tvoj klub u nebesa i treba da ustanes svaki put kad mu pomenes ime. Savicevic nikad nije bio lopov za razliku od tebe,nije muljao i radio svasta sto donosi pare. Porodicu bi prodao za pare. Ti ces nekom nesto da kazes lopingeru neprevazidjeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com