Neagu u Vardar ? - Volim Podgoricu

Neagu u Vardar ?

Da li je u najavi zaokret?

Kristina Neagu neće pojačati Bukurešt (domaći mediji krajem prošle godine tvrdili su da je gotova stvar šampion Evrope nije žalio pare za njene usluge), a ni Đer, već će u Vardar.

Najbolja rukometašica planete na meti je bogatog skopskog kluba, koji je, kako nezvanično saznajemo, krenuo u ofanzivu na rukometašicu Budućnosti, prije nego što je ozvaničio saradnju (prije nekoliko dana) sa Draganom Cvijić. Makedonski klub će se vjerovatno na kraju sezone zahvaliti bekovima Sanji Damnjanović (lijevi bek), Barbari Lazović (desni bek) i Tatjani Hmirovoj (srednji bek).

Takva opcija otvara prostor za nova, kvalitetnija pojačanja. Sa rumunskom reprezentativkom španski trener Dejvis složio bi kockice za narednu sezonu. Makedonski šampion posljednjih nekoliko sezona bezuspješno pokušava da osvoji trofej.

U ovoj je najbliži cilju, iako odlične partije u grupnoj i glavnoj fazi nijesu garancija da će na F4 podići ono što najviše žele. „Legija stranaca”, sa samo jednom Makedonkom u sastavu, trenutno igra najbolji rukomet, što su najbolje na svojoj koži osjetile naše šampionke u prvom kolu glavne faze elitnog klupskog takmičenja

(Pobjeda)

1 komentar

  1. Hey would you mind stating which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com