VATERPOLO SAVEZ CG: Nema šampiona, sezona prekinuta - Volim Podgoricu

VATERPOLO SAVEZ CG: Nema šampiona, sezona prekinuta

Vaterpolo prvenstvo Crne Gore se neće nastavljati i neće biti proglašen prvak, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora VPSCG-a.

Upravni odbor je prihvatio predlog Stručnog savjeta za vaterpolo da pravo prijave za međunarodno odnosno LEN klupska takmičenja za takmičarsku sezonu 2020/21. imaju klubovi na osnovu ostvarenog plasmana ostvarenog u Regionalnoj ligi u sezoni 2019/20.

Turniri Prvenstava za šest mlađih kategorija će biti održani tokom jula, a turniri za Kup Crne Gore za mlađe kategorije će biti odigrani tokom avgusta.

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore finansijski će pomoći svim klubovima koji su registrovani pri VPSCG. Za pomoć u ublažavanju posljedica nastalih pandemijom koronavirusa, opredijeljeno je iznos od 50.000 eura koje će biti raspodijeljene shodno utvrđenim kriterijumima do 30. juna.

UO VPSCG je razmatrao i usvojio plan priprema svih nacionalnih selekcija koji će biti obavljeni tokom ovog ljeta.

Takođe, dogovoreno je da se planira održavanje međunarodnog plivačkog mitinga MNE OPEN tokom avgusta mjeseca.

(Rtcg)

1 komentar

  1. This is really interesting, You’re an exceptionally qualified writer. I’ve joined with your feed plus watch for finding the superb write-ups. Incidentally, I have shared your blog post within our myspace.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com