Novljani se pripremaju za F4 - Volim Podgoricu

Novljani se pripremaju za F4

Pretposljednje kolo regularnog dijela  regionalne lige Jadran Carine igra protiv Partizana (19.15 časova), tima koji se bori za plasman na finalni turnir.

Novljani su, s druge strane, već obezbijedili prolaz na F4, ali situacija je specifična, jer sedmostruki prvak Evrope, koliko god sada bio u organizacionoj krizi, ne dolazi tako često u Igalo.

Zato, ambicije Jadrana su najveće, iako „crno-bijelima” bodovi mnogo više trebaju…

“Ulazimo u meč sa jasnim ciljem, a to je pobjeda, iako nam ona i nije toliko potrebna gledajući tabelu. Ona više treba Partizanu, jer bi mogla da ih približi plasmanu na finalni turnir, dok smo mi već obezbijedili učešće”, rekao je Vladan Spaić.

Kao i u prethodnim duelima u regionalnoj ligi i Ligi šampiona, Jadran će biti oslabljen.

“Vlado Popadić je i dalje povrijeđen, što će i za ovu utakmicu biti hendikep koji moramo da nadoknadimo velikim zalaganjem. Ostali su spremni, a očekujem i da bazen bude pun. Vjerujem da ćemo pobijediti”, dodao je Spaić.

Dolazak Partizana u Igalo znači i povratak Gavrila Subotića na bazen gdje je počeo karijeru, a Jadranu će se suprotstaviti i Nemanja Vico, bivši reprezentativac Crne Gore koji je, baš kao i Subotić, kasnije odlučio da nastupa za Srbiju.

2 komentara

  1. Superb work! This really is the type of info that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my internet site . Thanks =)

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this prior to. So nice to find somebody by incorporating original thoughts on this subject. realy i appreciate you for beginning this up. this site is a thing that is required on the internet, somebody after a little originality. helpful problem for bringing something totally new towards world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com