(VIDEO) Milica Dabović se razgolitila za potrebe spota grupe Beso de Loco - Volim Podgoricu

(VIDEO) Milica Dabović se razgolitila za potrebe spota grupe Beso de Loco

Perspektivni momci iz benda Beso de Loco nakon prvog CD-a “Poljubac ludaka”, izdali su singl za koji su uradili i spot. U ovom video rješenju, Beso de Loco, sarađivao je sa Milicom Dabović, atraktivnom kapitenkom košarkaške reprezentacije, Miljanom Rovčaninom poznatim bokserom i Markom Radosavljevićem, manekenom.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu tokom januara.

– Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa fantastičnom Milicom Dabović koja se odlično snašla u ulozi. Spot smo snimali sredinom januara, a na premijeru smo čekali malo duže zbog Miličinih obaveza u klubu. Željeli smo da ekipa koja je radila na spotu, Milica, Miljan i Marko, budu tu, kada ona doživi premijeru – rekli su momci iz Beso de Loco benda.

Dabovićeva je, samo zbog promocije spota, uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd.

– Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem dio ove ekipe. Kada sam čula pjesmu, rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada kada sam vidjela i spot sigurna sam da će imati milionske preglede na Jutjubu – izjavila je Milica.

Foto: Promo

Muziku i tekst za “Noćas nam ljubav me gine” radila je Aleksandra Milutinović, a povjerenje za snimanje spota ukazali su produkcijskoj kući “E-Digital”.

Pogledajte spot i poslušajte pjesmu:

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com