Ove predmete obavezno preskočite pri izboru poklona! - Volim Podgoricu

Ove predmete obavezno preskočite pri izboru poklona!

Novogodišnji praznici su vrijeme kupovine poklona i darivanja dragih osoba. Evo šta Feng Shui kaže da bi svakako trebalo izbjegavati kada kupujete poklone:

1. Oštri predmeti
Nikad ne darujte noževe, makaze, otvarače za boce i sl. jer predstavljaju rezanje odnosa.

2. Prazni novčanici i torbe
Poklanjate li novčanike i torbice, stavite u njih malo novca koji simbolizuje afirmativnu poruku bogatstva za primaoca pokoona.

3. Biljke i cvijeće s trnjem
Kaktusi i druge šiljate biljke nisu dobri pokloni, a izbjegavajte i darivanje ruža s trnjem jer označavaju bušenje odnosa. Primite li od ljubavnog partnera ruže, uklonite trnje kako biste omogućili vezu bez problema.

4. Bonsai i slične minijaturne biljke
U odabiru poklona preskočite biljke kojima je namjernim tehnikama usporen rast. Umjesto toga, odlučite se za bujne i zdrave biljke zaobljenog lišća koje simbolizuju prosperitet i zdrav život.

5. Satovi i antikviteti
Predmeti koji pokazuju vrijeme ili simbolizuju njegov protok loši su pokloni jer predstavljaju odnos s ograničenim vijekom trajanja ili osjećaj krađe vremena od drugih.
Želite li svejedno pokloniti ručni sat ili neku starinu, radije osobi dajte poklon-bon i sliku odabranog proizvoda s kojima će potom sam kupiti taj predmet.

5. Maramiice
Ne poklanjajte platnene maramice jer označavaju brisanje suza i primatelju prizivaju plač ili bolest u budućnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com