NAUKA U ČUDU: Djevojčici nestale dvije neizlječive bolesti, ona tvrdi da je bila u raju (VIDEO) - Volim Podgoricu

NAUKA U ČUDU: Djevojčici nestale dvije neizlječive bolesti, ona tvrdi da je bila u raju (VIDEO)

Dvanaestogodišnja Anabel Bim je imala samo 9 godina kada je pala sa drveta visokog 9 metara i vidjela raj.

Fox News Insider navodi da je Anabel Bim imala samo pet godina kada je ustanovljeno da pati od dvije neizlječive bolesti.

Ove dvije neizlečive bolesti su uticale na njen digestivni sistem, ali nakon što je pala sa drveta 2011. godine, svi simptomi su nestali i nisu joj više bili potrebni ljekovi, navela je njena majka Kristi.

Ne postoji nikakvo zvanično objašnjenje za nestanak ovih bolesti, ali Anabelina porodica smatra da to ima veze sa tim što je Anabel vidjela raj kada je udarila glavu.

„Vidjela sam raj. Bilo je veoma svijetlo i videla sam moju Mimi koja je umrla par nedjelja ranije. Zato sam bila sigurna da sam u raju“, rekla je Anabel u utorak u emisiji „Fox & Friends“.

Anabelinu priču sada bilježi njena majka, Kristi Bim, u novoj knjizi pod nazivom „Čudo sa neba: Mala djevojka, njen put u raj i njena nevjerovatna priča o iscjeljenju“.

Kristi je za Star-Telegram rekla da su ona i njen muž povjerovali u priču svoje ćerke pošto je Anabel vidjela malu djevojčicu za koju joj je Isus rekao da je njena sestra.

Kristi je rekla da je prije Anabele imala pobačaj i vjeruje da je Anabela u stvari vidjela to nerođeno dijete.

Iako je Kristi ubijeđena da je oporavak njene ćerke „čudo“, Anabelin ljekar dr Semjuel Nurko, gastroenterolog iz Bostona, nije nazvao oporavak čudom, mada je rekao da djevojčica više ne mora da dolazi na kontrole pošto su svi njeni simptomi nestali i pošto može da vodi normalan život bez ikakve terapije.

Anabela nije prva koja tvrdi da je vidjela raj. Četvorogodišnji dječak je 2014. godine rekao da je bio u raju dok je bio na operaciji slijepog crijeva, a njegova priča je adaptirana za film „Raj postoji“.

Film je prošao super, zaradivši ukupno 101 milion dolara i osvojivši nominaciju za People’s Choice Awards.

Webtribune.rs

1 komentar

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com