DEUS: Promocija časopisa “Komuna” - Volim Podgoricu

DEUS: Promocija časopisa “Komuna”

Promocija časopisa „Komuna“ biće organizovana u okviru manifestacije „Decembarska umjetnička scena 2015“ u četvrtak, 17.decembra, u Modernoj galeriji, od 19 časova.

„Komuna je časopis koji se svojom koncepcijom i posebnim tretmanom kulturne baštine izborio za posebno mjesto na crnogorskom medijskom tržištu. To je časopis koji sa pravom nosi podnaslov časopis za njegovanje baštine Crne Gore.

Svaki novi broj donosi pregršt novih tekstova posvećenih crnogorskoj kulturnoj i svakoj drugoj baštini. Međutim, ono po čemu se „Komuna“ izdvaja u odnosu na druge časopise jeste činjenica da ovaj časopis predstavlja vjeran odraz izuzetno bogate crnogorske tradicije, multikulturalnosti, vjerskog sklada i prožimanja različitih kultura i naroda koji su živjeli i žive u Crnoj Gori.

„Komuna“ je do sada jedini i jedinstveni časopis koji štampom i dizajnom, tehničkom opremom podsjeća na izdanja sa početka XX vijeka. Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore „Komuna“ izlazi tromjesečno. Glavni i odgovorni urednik je mr Amer Ramusović, a izvršni urednik je Minja Bojanić.

Na promociji o časopisu „Komuna“ govoriće: mr Amer Ramusović, mr Željko Rutović, doc.dr Vladimir Vojinović i mr Nela Savković-Vukčević.

1 komentar

  1. Just want to say your article is as amazing. The clarity in your post is just nice and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work. que es el acne

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com