HOROSKOP ZA 26. AVGUST: Evo za koji znak je danas “Dan D”! - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA 26. AVGUST: Evo za koji znak je danas “Dan D”!

OVAN

Ukoliko budete bili sasvim otvoreni i direktni, mogli biste da kažete nešto što će povrijediti nečiju sujetu. Izdvojite svoje vrijeme i posvetite više pažnje i nježnosti voljenoj osobi. Potrebno je da se zbližite. Bolovi u predjelu vrata.

BIK

Veoma ste snalažljivi i lako prevazilazite sve poslovne komplikacije koje vam se nađu na putu. Upotrijebite svoju kreativnost u odnosu sa voljenom osobom. Možete imati veoma zanimljiv dan ako joj budete pokazali svoje predloge. Potrebam vam je odmor.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Moguće je da vam nije jednostavno da u svakoj prilici pokažete da možete biti osoba od autoriteta. Nekada vas jednostavno ne shvataju dovoljno ozbiljno. Pokažite voljenoj osobi dovoljno razumijevanja i imaćete pozitivan odnos. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Nećete se pokajati ako budete poslušali svoju intuiciju. Uradite onako kako vi osjećate da je najbolje. Potrudite se da promijenite način komuniciranja sa voljenom osobom. Potrebno je da oboje pokažete više smirenosti. Provjerite svoju dioptriju.

LAV

Moguće je da ćete danas donijeti konačnu odluku koja će biti veoma važna za vašu dalju profesionalnu budućnost. Mogući su veći problemi u komunikaciji sa voljenom osobom zbog ljubomore koju osjećate. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

DJEVICA

Ne želite da dopustite sebi da padnete pod bilo čiji uticaj. Negativnost koja dolazi od strane drugih ljudi neće preći na vas. Imate probleme u emotivnoj vezi jer nemate dovoljno povjerenja u partnera, koji se zaista sumnjivo ponaša. Psihički ste preopterećeni.

VAGA

Pokušavate da pronađete novo rješenje za stari problem koji vas sve više opterećuje i muči. Partner vas dobro poznaje i umije da prepozna sva vaša raspoloženja. Nema potrebe da od njega skrivate zabrinutost zbog posla. Osjetljivi sinusi.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti danas, jer će vam biti veoma korisne za poslovne odluke koje slijede. Možete da očekujete veoma prijatan dan i lijepe trenutke koje ćete doživjeti u zagrljaju voljene osobe. Mogući problemi sa krvnom slikom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRIJELAC

Nije pretjerano povoljan trenutak za novi kredit ili pozajmicu, pokušajte da pronađete drugačije rješenje. Moguće je da još uvijek niste sasvim oprostili neke greške koje je vaš partner pravio u prošlosti. Izbjegavajte pretjerano naprezanje.

JARAC

Nemate dovoljno povjerenja u svoje saradnike, što vam predstavlja veliku kočnicu. Mijenjajte ljude kojima ste okruženi. Teško vam je da ostvarite stabilnost na emotivnom planu, jer ni sami niste sasvim sigurni šta tačno želite. Mogući problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Bićete preopterećeni poslom i obavezama. Pod velikim ste pritiskom da sve obavite u zadatom roku. Moguće je da imate neke nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako oboje budete bili dovoljno smireni, riješićete ih. Nije pretjerano povoljan period.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla. Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Teško vam je da donesete bilo kakvu odluku kada su u pitanu emocije, jer vas razum vuče na jednu, a srce na drugu stranu. Muči vas malaksalost.

Astrolog: Ruža Ružanović astrousluge.com

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com