VAŽNO! Evo kako pobijediti baš svaku duhovnu bitku! - Volim Podgoricu

VAŽNO! Evo kako pobijediti baš svaku duhovnu bitku!

Borite se? Evo recept za pobjedu!

Duhovni boj svaki čovjek vodi iz minuta u minut jer đavo iskušava i ne pušta pogotovo one koji su se okrenuli istini – Isusu Hristu! Oni koji su u grijehu, ljudi koji stoje u svom duhovnom spoznanju, oni koji okreću leđa istini i Hristu, oni koji hule na Boga, oni koji pored zdravih očiju ne vide i nemaju nikakvu želju dokučiti Boga, sami po sebi nisu toliko atraktivni sotoni, jer već su njegovi. Tek kad čovjek krene za Hristom, tada kreće borba za ljudsku dušu! Životi svetaca najbolji su primjer brojnih duhovnih bitki koje su obilježile njihove živote! No, oni su pobjeđivali. Kako? Koji je recept  za pobjedu u  svakoj duhovnoj bici?

Njega unikatnim plakatom donose sestre Dominikanke i zapravo, vrlo je jednostavan! Evo što morate učiniti i za čime morate stalno posezati kako bi pobijedili zlo!

  1. Obucite oklop pravednosti
  2. Opašite bedra istinom
  3. Stavite kacigu spasenja
  4. Imajte uza se štit vjere
  5. Uzmite mač duha – Riječ Božju
  6. Potpašite noge spremnošću za Jevanđelje mira

14608799_1227742320582431_1200989697797755143_o

(dnevno.hr)

2 komentara

  1. Tremendous guide! Make took pleasure in the exact looking at. I hope to find out much from your business. My partner and i you might incredible knowledge together with view. What i’m particularly fascinated in this area material.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com