(VIDEO) TEŠKO MI JE ALI REĆI ĆU: Ovako je Karleuša na sva usta ishvalila Cecu Ražnatović! - Volim Podgoricu

(VIDEO) TEŠKO MI JE ALI REĆI ĆU: Ovako je Karleuša na sva usta ishvalila Cecu Ražnatović!

Jelena Karleuša iznenadila je sve tokom emisije “Zvezde Granda” i pred milionskim auditorijumu ishvalila Cecu Ražnatović.

Naime, u trenucima kada je komentarisala jednu kandidatkinju, teškog srca morala je biti iskrena i uputila pohvale svojoj ljutoj protivnici.

“Ma koliko mi bilo teško da kažem, reći ću”, započela Jelena Karleuša svoj komentar a onda je nastavila u pravcu koji je sve iznenadio:

“Meni se, na primjer, ne sviđa kako se ti mene obraćaš, kako komuniciraš sa žirijem, veoma je usiljeno i nije šarmantno. Kada je riječ o tvom pjevanju, i te kako mogu da ti odolim. Ma koliko mi bilo teško da kažem, reći ću – ni “o” od osjećajnosti Cece Ražnatović u prvoj pjesmi; ni “t” od talenta, njenog, a druga pjesma je bila toliko loša da je bila uvreda za Viki koja je morala da sjedi tu i da sluša”, rekla je ona.

Ovakve riječi iznenadile su sve, a pogledajte šta je još rekla na 1:25 minuta.

 

1 komentar

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com