3 horoskopska znaka koja će do kraja godine pronaći ljubav! - Volim Podgoricu

3 horoskopska znaka koja će do kraja godine pronaći ljubav!

Nova 2017. godina samo što nam nije stigla, ali to ne znači da aktuelna 2016. nema još neka iznenađenja za nas!

 Ovo pravilo posebno važi za ova 3 horoskopska znaka za koje astrolozi tvrde da će imati baš uzbudljiv prednovogodišnji period od 15. decembra do 31. decembra 2016. godine kada je ljubav u pitanju, piše sajt Cosmopolitan.

Lav
Lavicama je ova godina bila zaista burna i puna događaja. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i riješilo da ih obraduje baš pred početak 2017. godine. U poslednje dvije nedelje sada već skoro stare godine, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije. Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtijevaju status u vezi koji im pripada, pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju cijele godine! Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će unijeti malo nemira, ali kao i za sve Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmjeh im neće spasti s glave!

Djevica
Nježne i romantične Djevice skoro nikada nisu zadovoljne svojim statusom, ali izgleda da će i njih pogledati sreća! U naredne dvije nedelje shvatiće koga zapravo žele u svom životu, ali to nije kraj iznenađenjima! Singl Djevice će imati priliku da na nekom okupljanju upoznaju osobu koja će ih potpuno oduševiti i biće to lijep početak jednog poznanstva, a možda i ljubavne priče. Sve u svemu pripadnice ovog znaka novogodišnje i božićne praznike neće provesti same, a to će ujedno biti i znak da se za njih otvara sasvim novo polje od naredne godine!

Ribe
Decembar će Ribama donijeti velike promjene pogotovo ako su već duže vrijeme u vezi. Međutim, novost je to što će konačno poželjeti da unaprijede ili ozvaniče svoj status, tako da je prsten ono čemu se i mogu nadati u novogodišnjoj noći! Singl Ribe takođe ne treba da očajavaju jer će iskoristi prazničnu euforiju da seberu utiske, zatvore prošlost i u novom ruhu započnu 2017. godinu.

1 komentar

  1. À quoi bon ne pas citer de l’exposé quel porte l’au à compassion accepte pluralité depuis memebres? Le fait prééminent des derniers mois au sujet de l’échange des nouveautés;

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com