Početna » ŽIVOT + » Showbiz » ŠOK! Razvodi se Zdravko Čolić!?

ŠOK! Razvodi se Zdravko Čolić!?

Zdravko Čolić se razvodi, tvrdi najpoznatija bosanska proročica Azira Muratović!

Sarajka je, gledajući u kašike, predvidela da će pući šesnaestogodišnji brak najveće bivše jugoslovenske zvezde sa Aleksandrom Čolić, sa kojom ima ćerke Unu i Laru.

– U toku daljeg života doživeće nekoliko dramatičnih promena smera, i to zbog sudbine, na kojoj on zasad ima kontrolu. Te promene će biti nagle i neočekivane – izjavila je ona i dodala:

– Druga, četvrta i sedma kašika pokazuju mu probleme u braku, a šesta pokazuje čak i razvod braka! On je nepredvidiv, nezavisan i tvrdoglav i ne može niko da utiče na njega da nešto promeni dok on to sam ne oseti ili ne shvati da treba nešto da menja. Čolić je zasad u braku miran i siguran i to mu daje snagu, dok se ovo sudbonosno ne desi. To će ga prilično poljuljati – ispričala je Azira za bosanske medije.

Ona tvrdi da će pevaču jedna žena praviti probleme i na poslovnom i na privatnom planu.
– Zdravko zna sa novcem, koji je u stilu njegovog života, pa mu druga kašika pokazuje da će početi nešto privatno da radi, što neće ići dobro. Imaće problema koje će mu praviti ženska osoba, pa mu je bolje da ovo i ne započinje – rekla je Azira.

Proročici se javilo i Čolino loše zdravstveno stanje, zbog čega mu poručuje da pod hitno poseti lekara:

– Što se tiče zdravlja, imaće problema sa nervozom, kostima i zglobovima, a vidim i jedan veći zdravstveni problem kroz koji mu druga kašika pokazuje bolnicu.

Ona je otkrila pevačeve mane i vrline.

– On ima nestalan karakter, a glavno oružje su mu briljantna inteligencija i spretnost. Kod njega je brzina glavna i čim primeti da nešto sporije ide, on okreće ploču na drugu stranu. Ako mu nešto ide na duže staze, dosadno mu je i nejasno, ali se s lakoćom prilagođava situacijama i ima izvrstan smisao za komunikaciju. U svojim razgovorima nema zlih namera, a neke životne stvari ne shvata ozbiljno i ne prima ih k’ srcu – zaključila je Azira.

Čola, koji je trenutno na turneji u Australiji, se nije oglašavao povodom ovih glasina.

(Alo)

Check Also

DETALJI KOJE NISTE ZNALI: Evo šta se krije iza razvoda Emine Jahović

Pjevačica Emina Jahović na korak je do zvaničnog razvoda od supruga Mustafe Sandala, ali, prema ...

A KAKO ĆU JA BEZ TEBE: Emina Jahović se razvodi od Mustafe, evo šta mu je poručila pjesmom!

Emina Jahović objavila je danas na svom Instagramu da se posle 14 godina razvodi od Mustafe Sandala. ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *