Početna » PG INFO » Aktuelno » PUCNJAVA U CENTRU PODGORICE: PROVJERAVAJU ALEKSIĆA
Foto: CdM

PUCNJAVA U CENTRU PODGORICE: PROVJERAVAJU ALEKSIĆA

 

Istraga protiv srpskog državljanina Radovana Aleksića, koji se tereti da je 11. jula prošle godine, u centru Podgorice, pokušao da ubije bivšeg policijskog inspektora Predraga Šukovića još nije okončana, saopšteno je Pobjedi iz Višeg državnog tužilaštva.

Objasnili su i da je putem zamolnice zatražena međunarodna pravna pomoć.

Šuković je ranjen 11. jula prošle godine u centru Podgorice. Policija je ubrzo ponudila 30.000 eura nagradu onom ko sa fotografija koje su objavljene prepozna osumnjičenog.

Nakon tri mjeseca po nalogu Višeg državnog tužilaštva uhapšen je bivši šef kontraobavještajne službe Radovan Aleksić zbog sumnje da je pucao na bivšeg šefa Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala.

Osumnjičeni Aleksić je bio dva mjeseca u pritvoru. Sredinom decembra prošle godine sud mu je ukinuo pritvor kada je kao jemstvo ponudio porodični stan vrijedan 63.000 eura u Podgorici.

Izvor: Pobjeda

Check Also

,,Bio ljubomoran jer je izlazila u grad”: Vrijeđao me, prijetio mi je i psovao me, govorio mi je da sam k****

Nikšićanka Monika Jovanović (23), osumnjičena za pomaganje u pokušaju ubistva službenika ZIKS-a Miloja Pekovića, psihički je zdrava osoba ...

UHAPŠEN BORIS BIJELIĆ (28): Mladić pokušao da ubije sugrađanina?

Nikšićka policija uhapisla je dvadesetosmogodišnjeg Borisa Bijelića zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *