Šta odabir donjeg veša govori o njemu - Volim Podgoricu

Šta odabir donjeg veša govori o njemu

Odabir donjeg veša otkriva ličnost i dok su o ženskom ispisane cijele knjige, njegov odabir je rijetko na repertoaru. The Huffington Post donosi duhovitu analizu muškog izbora i otkriva šta bokserice, slip gaće ili one klasične govore o frajeru.

Bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice isti je onaj koji se ne libi da pojede komad stare pice, nikad u stanu nema WC papira, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. Obožava da nosi donji veš s duhovitim natpisima ili likovima iz crtaća, što znači da je i dalje 11-godišnjak u duši koji nikad neće odrasti.

Slip (uske) gaće

Ovaj muškarac sve drži pod kontrolom, on zna kada treba da bude elegantan, a kada može da se opusti. On redovno vježba i neće sebi dopustiti da mu se salo preliva preko rubova gaća. Slip gaće bira muškarac koji tačno zna šta želi.

Obične gaće

Muškarac koji nosi obične gaće ne može da ostavi prošlost iza sebe i fokusira se na budućnost. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva što pokazuje da nije sklon promjenama i voli da igra na sigurno. Ovaj se tip donjeg veša najčešće povezuje sa očevima i djedovima kada je vrsta donjeg veša itekako bila ograničena.

Nenošenje donjeg veša

To što muškarac ne nosi donji veš, nije znak njegovog seksepila, već je vjerovatnije da je u pitanju samo lienjost. Ili nije stigao da ga opere. Ako ne stigne ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com