Kako se ponaša pravi muškarac - Volim Podgoricu

Kako se ponaša pravi muškarac

Ako se često zaljubljujete, onda najvjerovatnije znate koje osobine vam najviše odgovaraju kod muškaraca. Ipak, ponekad je teško ustanoviti da li se vaš idealni dečko ponaša više kao dječak ili kao muškarac.

Vjerovatno bi svaki par na svijetu trebalo  natjerati da pogleda “Prohijalo s vihorom”, makar dva puta, samo da bi muškarci naučili kako da se ponašaju džentlmenski i žene kako da razlikuju prave muškarce od dječaka.

Ako često idete na sastanke, do sad sigurno već znate da se klinci nalaze na ulici i dobacuju vulgarne komentare ili pišu poruke sa seksualnom konotacijom prije nego što uopšte znaju kako se prezivaš. Ali, ako vaša simpatija radi sljedeće stvari, znajte da je pravi džentlmen.

1. On se brine sam o svojoj higijeni, ne posjećuje kozmetičke salone, osim, možda frizerski jednom mjesečno.

2. On može da izbalansira karijeru i privatni život i da odredi kad je vrijeme za šalu, a kad za ozbiljne priče. 

3. On ne insistira na razmjenjivanju seksi poruka i slika, jer sve to može da uradi i uživo.

4. Kad se zainteresuje za djevojku, on ne čeka tri dana da je pozove, već je zove odmah ili sjutradan. A kad je pozove, on rezerviše dobar restoran, naruči kvalitetnu flašu vina i, naravno, poslije sastanka te otprati kući.

5. Ako želi ponovo da te vidi on će ti to odmah staviti do znanja, a ako više nije zaineresovan, to će ti fino objasniti, kako ne bi očekivala nešto što se neće dogoditi.

6. On čita prave knjige i novine i ima izgrađeno mišljenje o svakoj temi i s njim možeš da pričaš bukvalno o svemu. Ne osjeća se ugroženo kad neko zna više od njega i ne pokušava nikog da ubijedi u svoje mišljenje.

7. On djevojci otvara vrata i oblači jaknu, ne zato što ženu smatra slabijim polom, već zato što želi da joj pokaže da može da računa na njega u svakom trenutku.

8. Njega djevojka ne mora da “juri” kako bi mu pokazala da joj se dopada, već može da bude opuštena i to mu kaže u lice. On voli da igra glavnu ulogu u odlučivanju, ali dozvoljava i djevojci da ponekad preuzme tu obavezu.

9. On neće trčati ni za jednom suknjom, ako mu emocije nisu uzvraćene. On traži djevojku koja će ga voljeti samo zbog toga što on jeste, a ne zbog njegovih para, sigurnosti ili zajedničkog djeteta. 

(24 sat)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com