SVE ZA LJUBAV: Kristina je ovim gestom Nikolu “kupila” za sledećih 100 godina! - Volim Podgoricu

SVE ZA LJUBAV: Kristina je ovim gestom Nikolu “kupila” za sledećih 100 godina!

Kristina Đorđević (23) iz Majdnapeka na specifičan način je svom momku Nikoli Jovanoviću (21) koji živi u Malansu u Švajcarskoj izjavila ljubav. Ona je na platnu od dva metra, koji su sa krova zgrade spustile njene drugarice napisala: „Ti si ono što niko u mom životu ne može da bude, ti si moj život“.

– Vraćali smo se iz šetnje, kada smo bili blizu zgrade rekla mi je da pogledam gore. Od šoka u trenutku nisam vidio ni šta piše – kaže vidno uzbuđeni Nikola, koji nije prestajao da grli i ljubi svoju djevojku.

Nakon nešto više od godinu dana veze Kristina se na ovaj korak, kaže, odlučila kako bi mu dokaza da ga i „ako su razdvojeni kilometrima i rijetko u prilici da se viđaju neizmjerno voli“. 

– Bio je u šoku kada je vidio platno. Nije u mogućnosti da često dolazi a meni mnogo nedostaje kada nismo zajedno. Željela sam da mu na ovaj način dokažem koliko ga volim i koliko mi zaista znači – kaže Kristina.

Nikolin šok od priređenog iznenađenja trajao je više od 10 minuta, sve dok Kristinine drugarice nisu spustile platno. 
– Volim je mnogo, baš zato što je ovakva, nepredvidiva. Ovo je divno iznenađenje i pitam se kako joj je palo na pamet. Čuvaću dugo ovo platno, ali ću čuvati i nju jer je jedinstvena – dodaje Nikola.

Ovaj mladi par otkrio je da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, ali i da je njihova veza uspješna čak i na daljinu.

– Razdvojeni smo po par mjeseci, ali povjerenje i ljubav nas spajaju i čine našu vezu jačom. Voljeli bismo da smo svaki dan zajedno, ali i ova daljina ima neku svoju draž – kaže Nikola, koji skoro jednom mjesečno zbog Kristine dolazi u Majdanpek.

 

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com