5 glupih razloga zbog kojih će raskinuti sa vama, čak iako mu se zaista sviđate - Volim Podgoricu

5 glupih razloga zbog kojih će raskinuti sa vama, čak iako mu se zaista sviđate

„Nije problem u tebi, u meni je“. Svi smo ovo barem jednom čuli u životu. Istina, ponekada muškarac ne laže kada izgovori ove riječi, ali zašto bi ostavio djevojku koja mu se sviđa? Postoji previše glupih razloga, a mi vam dajemo 5 zbog kojih će raskinuti sa vama, pa čak iako mu se zaista sviđate.

1. Seks nije sjajan

Ponekada je u pitanju obostrani osjećaj. Dvije osobe se sjajno slažu, i onda odu u spavaću sobu gdje se desi veliko razočaranje. Oboje to shvataju i rastaju se, a možda čak ostanu i prijatelji nakon raskida.

Međutim, ponekada seks nije sjajan samo jednoj osobi. Mnogim muškarcima je mnogo lakše da jednostavno pobjegnu nego da pokušaju da riješe probleme u spavaćoj sobi.

2. Želi da spava sa drugim ženama

Šta ako je seks izvanredan? Možda je vaš tip 100 odsto zadovoljan i obožava da spava sa vama. Međutim, možda misli da može bolje. Ili drugačije. Ili bilo koga. To sve može biti osnov za raskid.

Zašto muškarci misle ovako? Niko ne zna.

3. Misli da želi da spava sa drugim ljudima

U pitanju je suptilna razlika. Ovo je seksualni ekvivalent sanjarenju. Možda misli da je trava zelenija u susjednom dvorištu ili možda želi da osjeti nalet adrenalina kada flertuje sa nepoznatim djevojkama.

U pitanju može da bude problem sa samopouzdanjem. Ovakav raskid će se vjerovatno završiti pozivom u 2 ujutro tokom kojeg će plakati jer je shvatio kakavu je grešku napravio. Uživajte u njegovim suzama jer je glupan.

4. Ne sviđate se njegovim prijateljima

Svaki tip ima tog jednog drugara koji im daje svoje netraženo mišljenje o svim stvarima koje u njegovoj vezi ne valjaju.

Nisu svi muškarci isti i neki će zaista poslušati ove savjete.

5. Ne sviđate se njegovoj mami

Njegovi drugari su otvoreni ako im se ne sviđate. Mame su znatno prepredenije.

Nikada nećete znati šta misli o vama sve do samog kraja.

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com