Evo gdje se sjutra ugrađuju brojila - Volim Podgoricu

Evo gdje se sjutra ugrađuju brojila

Više crnogorskih gradova biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima će se u ugrađivati brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će sjutra brojila dobiti Golubovci, Goričani i Hanovi.

Na Cetinju zbog ugradnje novih brojila struju neće imati mještani Njegoševe i Bajove.

Na području Berana nova brojila dobiće sjutra mještani naselja Loznica.

U Bijelom Polju brojila će biti ugrađivana u Loznicama ulici Slobode.

Na području Nikšića brojila će dobiti Asvaltna ulica, Brod, Gornje Polje, Hercegovački put, Rastovac, Vidrovan, Partizanski put i Zavrh.

Na području Podgorice, zbog radova sjutra će od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati  dio ulica Iva Andrića, Ljevorečke, Dragana Đurovića i Danilovgradske., kao i sela Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Građen, Prisoje, Cvilin i Dajbabe .

Zbog radova u trafostanici „Momišići 10“, sjutra u terminu od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, struju neće imati  ulica Vojvode Gavra Vukovića.

U terminu od osam sati i 30 minuta do 14.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio izbjegličkog kampa na Vrelima Ribničkim.

U Šavniku, zbog radova sjutra od osam do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju : Šavnika, Bijela, Miloševići, Kruševice, Mokro, Gradac, Dobra Sela, Timar, Slatina, Mljetičak, Grabovica, Godijelja, Previš, Poščenje, Komarnica, Duži, Dubrovsko, Rudo Polje, Gornje Polje, Petnjica.

U terminu od devet do osam do 17 sati struju neće imati područje Timara.

U Baru će zbog radova od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati izvod prema Fetahoviću Zeleni pojas iznad pruge

U Kotoru će u terminu od devet do 13 sati bez struje ostati potrošači Krive ulice-Dobrota.

U periodu od 30.septembra do četvrtog oktobra u vremenu od devet do 13 časova zbog neophodnih radova na 35 kV dalekovodnim stubovima, biće smanjena pogonska bezbjednost isporuke električne energije na području Kumbora, Baošića i Bijela u Herceg Novom, kao i Morinja, Risna i Dobrote u Kotoru.  U navedenom periodu zbog smanjene pouzdanosti isporuke mogući su i povremeni prekidi u isporuci električne energije.

U Ulcinju će od devet do 12 sati bez struje biti potrošači u reonu Valdanos , Mavrijan,  Ulcinjske Krute, Kruče.

U Andrijevici će zbog radova u trasi dalekovoda Konjuhe, u terminu od devet do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Cecuna, Krške i Kuti.

U Pljevljima će zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenu od devet do 16 časova, bez struje ostati potrošači iz ulice Durmitorska, Peđe.

U Nikšiću će zbog radova na dalekovodu, sjutra u terminu od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Bukovika, Ivanja ,Vučja, Gvozda i Krnovske visoravni.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com