Budućnost poražena od Trabzonspora - Volim Podgoricu

Budućnost poražena od Trabzonspora

Košarkaši Budućnosti poraženi su u trećem kolu Evrokupa od Trabzonspora u gostima 75:71.

Još jedan meč prepun preokreta odigrala je Budućnost, a zaista na meču protiv Trabzona bilo je svega. Domaći su sjajno počeli meč, u prva tri minuta stigli su do 9:0, a malo kasnije i 13:2. Ipak plavo-bijeli su do kraja prve četvrtine preokrenuli i poveli 20:18.

Na startu druge četvrtine plavo-bijeli su vezali tri trojke, dvije je ubacio Devo jednu Kuk pa je naš sastav stigao i do osjetne prednosti od 29:20. Međutim nijedan višak nije značio puno u ovom meču, pošto je Trabzon se vratio i na odmoru stigao do 33:36. Treća četvrtina pripala je potpuno domaćima koji su imali i devet poena viška, ali su u samom finišu Podgoričani trojkama Seada Šehovića i Kuka prišli na 54:52.

Start posljednje četvrtine pripao je potpuno Turcima. Budućnost nije pronalazila rješenja u napadu, Dragićeviću je ostavljeno da sam rješava, ali bez uspjeha, pa je Trabzon otišao na 67:57 i time je praktično stigao do druge pobjede. Istina Budućnost je smanjila na 73:71 16 sekundi prije kraja (Jaramaz dao dva od tri slobodna), ali je Kinzi dao oba slobodna bacanja. Plavo-bijeli su doživjeli drugi uzastopni poraz, a težak posao čeka ih i u narednoj rundi, kada u Podgorici gostuje Uniks.

U timu Igora Jovovića, falio bolesni Suad Šehović, najefikasniji je bio Dragićević sa 18 poena i osam skokova. 16 poena dodao je Jaramaz, 13 Devo, a Kuk 12 uz devet asistencija. Na drugoj strani 23 poena Kinzija koji je uhvatio i sedam lopti, 20 je dodao Stipanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com